Менi так хочеться лiтати

Мария Черешнёвская
А мені так хочеться літати
У сні і на яву.
Мені ж так хочеться кохати
І дарувать любов йому.
Але тепер усе не так.
Не так. Ніяк.
На обіцянки ж був мастак,
Тепер - колючий, мов будяк.
Так хочеться усе вернуть,
Забути все лихе.
Але, нажаль, уже, мабуть,
Життя уже не те.
Так хочеться його вернуть,
Того, що був колись.
А серце так кричить: Молись!
Знайди свій путь!
Молися поки сил є,
Молитва ж бо життя дає.
Нове життя дає.

Mary Ch. 13/11/2013