Г. Остер. If you are along the lobby...

Нпетрович
If you are along the lobby
Bravely fly, your little bike riding,
And you Dad from th’ parents’ bedroom
Out came for a leisure stroll,
Do not turn into the kitchen,
There is a hard refrigerator,
Better stir right at your Daddy.
Dad is soft.  Dad will forgive.

Если вы по коридору
Мчитесь на велосипеде,
А навстречу вам из ванной
Вышел папа погулять,
Не сворачивайте в кухню,
В кухне — твердый Холодильник.
Тормозите лучше в папу.
Папа мягкий. Он простит.