Я спрабую п саць пра надвор е

Дарья Шинкевич
Я спрабую пісаць пра надвор`е,
Каханне, сяброўства.
Я спрабую пісаць пра халодны кастрычнікі дождж
Бо нікому мне нельга сказаць,
Что люблю я так моцна
Так моцна люблю маляваць.

Я люблю маляваць свае думкі,
свой стан, сваіх кошак
Я люблю маляваць гэты ліст,
Што ў паветры ляціць.
Я спрабую пісаць.
Адкажыць: Мне нельга? Ці можна?
Напісаць гэты верш, пра мяне,
Пра другіх?