Пентхаус

Хмельницкий Стихи
Майже пентхаус.
Порожній готель і ламкі цигарки.
Білосніжні конверти, хаос,
Де знайти ці йо*ані марки...

А ти за темряву заміж в ніч,
Я - паломник твого бажання.
Відповім на листи. І зітхну, як сич,
Все чекаючи свого покарання.

Загубив тебе. І себе згубив.
У вітрах нескінченних мітів.
Місяць з неба зорі, і далі плив,
Ми зустрінемось десь на Кріті.

Років п'ять мине. Чи, можливо, більш.
Я зворушу серце віршем важливим.
Загубили правду. Згубили міць.
Я без тебе став. Надзвичай взразливим.