Сила по днання

Владимир Шеврон
Знайти такого, що розкаже слова,
Під серцем, приховані сльозами,
Засохшими і ставшими пісками,
Безшумні й виразні.
Слова для вірша.

Поєднати несуразності,
Що мов планети, мають витоки одні.
В любові починалося життя.
Спочинок наш – в Єдинім Дусі
Злагоди – мінералів кузня.

Благородна дружба
Найміцніша підтримка
Сказати все – лиш гледячи ув очі
Збирати перли по життю
Віддатися натхненню