назавжди...

Оля Каракай
Назавжди змінилось моє життя,
коли потрапила в дитбудинок.
Мене болісно вдарило каяття
за кожен гріх людини.

Не в тому печаль що маєш гріх.
Печаль у тому, що шириш пустоти.
А в домі тім дитячий сміх
просто нагадує тобі - хто ти?

07.11.15