Тост

Сай Лент
За мир, за дружбу, за кохання,
За вечори і за світання,
За місяць, зорі золоті,
За дні щасливі, молоді,
Зв вільну нашу Украіну,
Величну нашу Батькивщину,
Від гір Карпатських до Донецька
І від Полісся до Одеси,
За єдиний народ український.
Ви з пошаною низько вклоніться
Тим, хто нас захищає сьогодні,
Хто ,безвинний, горить в тій безодні...
 За героїв. Їх доля  свята.
Будьмо! Будьмо ! МногАя літа.