Батьк! вщина

Надежда Мартынова Данчак
                БАТЬКІВЩИНА



Талановита –
Українська земля,
Тут люди мають хист,-
Cпівати, малювати
Плести мереживо,
І рушники-дороги –
Вишивати...
На цій святій Землі -
Матусі рідній,
Хліб сіяти, збирати,
Та волю Бога шанувати.
Народу не потрібно
Заважати, а крадіїв,
Та злодіїв,
У “шию” треба виганяти.
Сумлінні дочки та сини,
Свою країну люблять,
Ростять дітей, онуків,
Та славлять  ВОЛЮ -на віки.
О, рідна  Україно,
Перенесла Ти горе,
Голод та біду
Та не зломився Святий Дух,
Та чисті помисли твої,
Про Землю цю святу!








27.10.10р
Copyright: Надежда Мартынова Данчак, 2011
Свидетельство о публикации №11105022213