Чудовий ранок

Жусик
Незрівняна чудова кава
На веранді, зимнього ранку.
Поспішають кожен у справах,
Лежить сніг на холодному ганку
І на сонці легенько тане.

Ти сказав, що нагадала тобі парижанку,
І обличчя усмішкою стало.
Ми тримали  в руках філіжанки,
Але нам було не до кави.