Дзякуй восень за красу

Наталья Шелестович
Прыйшла такая уся,крутая,
Не проста восень-залатая.
Хоць мала у ей было цяпла i ласкi,
Зато хапiла шчодрасцi на краскi.
Восень моду усiм дыктуе
Дрэвам вопратку малюе,
I бярозкам,як паненкам,
Апранула жоутыя сукенкi
Побач з iмi клены,
Жоуты лiст,зялены лiст,чырвоны.
Воч ад iх не адарваць,
Не магу букет лiсткоу не назбiраць.
Глянеш злева,глянеш справа-
Золатам убраныя дубравы.
Шэлест лiсця пад нагамi
I зiма не за гарамi.
Дзякуй восень за красу,
Я яе у зIму  аднясу.
Будзе на стале стаяць букет.
Развiтальны восенi прывет