Шаману

Лидия Ковтун
Ти  - моє натхнення і моя тривога,
В серці поселився, показав дорогу
До щастя. Посіяв надії…
Та одної миті розсипались мрії.

Правду люди кажуть,
Що краще незнання,
Ніж дізнатись правду
не з твого зізнання,
А від випадкових
людей сторонніх,
що не мають зиску
із розмов холодних…