До Янгола

Вита Парфенович
Янголе мій, повсякчас будь зі мною,
Нерушимою охороною,
Захисти, і від недруга стань стіною,
І надійною обороною.
Спаси мене від лукавих нападок,
Від людей недобрих збережи,
Як мислити, діяти, жити правильно,
Вкажи, я благаю, допоможи.
Збережи моїх рідних, друзів,
Від лихого ока, помислу,
Захисти від порчі і уроку,
Застережи від промислів
Ворогів і нечистих духів,
Серце наповни Любов’ю,
Віддаю життя своє тобі у руки,
Янголе, будь зі мною.