Дорогу осилит идущий

Вячеслав Зорин Свиридов
     Сьогодні, на початку нової доби, мав нагоду в м. Києві  познайомитись із одним з екіпажів нової поліції. Складно коротко виразити перші враження. Найперше, це компетентність, законність, дипломатичність, людяність і повага до учасника руху, щира, безкорисна  допомога у межах закону. А саме головне те, що так можуть  поступати люди, які поважають себе  і мають совість. Вони не обтяжені необхідністю збирати з простягнутою рукою данину «…бедному на пропитание…» собі, керівництву на новому машину, на дачу… Їх  сумління не вражено інфекцією здирництва, обкрадання держави, людей, яка невідворотно руйнує особистість.
     При спілкуванні з такими представниками, обличчям держави, зникають будь які сумніви у тому, що рани чи пізно в Україні запанує законність, справедливість, співрозмірність  і наша держава займе гідне її, одне з чільних місць, у світовій спільноті.      
10 листопада 2015 року