сум

Александр Ярошевский
сьогодні
не так, як вчора
(і я знаю, чому)

вік плине
чимдалі стисліш
(віруєш? віриш?)

ген простір
широкий сяє
(а там вже й тьмяніє)

де все вже
за виднокраєм
(надія)

за вірою та надією щиро
любов
(нездійснена мрія)