Повернись...

Виктор Гала
Ти не повернешся, я знаю,
Приборканий у грудях біль,
І вже нічого не чекаю,
Заснув назавжди буйний хміль.

Погасло полум'я кохання -
Воно згоріло без вогню,
Згоріла трісочка остання ,
Лишивши спалену стерню.

Не залоскоче цвіт весною,
Засохнуть ранні пелюстки,
Ми не побачимо з тобою,
Як прилітають ластівки...

Ти не повернешся, я знаю,
Примхливій долі підкорись,
І все одно тебе чекаю,
Вуста шепочуть: - Повернись...