В КАФЕ

Александр Тарасенко 3
     В  КАВЯРНІ

Кожний  ранок  нас  погляд  стрічає
Цих  напрочуд красивих  очей
Каву , дуже  смачну  наливає
Посміхнеться   завжди  до гостей

Розкажи  нам красуне,  чия  ти?
Хто  тебе  так кохає  в житті?
Бо ти з  ранку  красива  як  птаха
Що купалась  в квітковій росі

Твої  брови    мов  лук  КУПІДОНА
А з  очей  стріли- серце навпІл
Глибина  цих  очей,  ніч бездонна
Душі  в  них потопають без  тіл

Такі  очі  в  оману  не вводять
Не злукавлять  сказавши  отвіт
...в  гості зорі до неї  приходять..
Будь  щаслива  красуне повік..

12.11.2015р
О. А.Тарасенко.