Мама!

Мира Лис
Мама - перше слово дитини;
Мама - перша її підтримка;
Мама - найкращий друг дитини;
Мама - перша наща опора!

Мама - берегиня домашнього вогню;
Мама - перший промінь ласки;
Мама - наше світло в пітьмі;
Мама - надія на порятунок!

Мама - людина,яка все пробачає;
Мама - перша хто приласкає;
Мама - та,яка веде у життя;
Мама  -  чекає мене все життя!