Про батька!

Мира Лис
Батьку,ви дали нам зрозуміти,
Що одне життя лиш нам дано.
Ми з гордістю повинні його прожити,
Бо назад часу потім не вернути.

Ви навчили нас робити відкриття,
Щоб наше життя безслідно не пройшло.
Бо коли ми відійшли в забуття,
Щоб хтось згадав,що з нами не було.

Ми не знаємо,що нас чекає,
Щоб доля нам усім приготувала.
Ми Богу дякуємо,бо знаємо – ви у нас є,
Ми просимо щоб доля лагіднішою для вас була.