Про школу

Мира Лис
Іще рік ми будемо йти по стежці,
Яка веде нас у рідну школу.
Тривожно нестиме учень квітку,
Кожен з нас знайде свою дорогу.

Ми тут знайшли багато друзів,
Ласкаві, добрі, ніжні очі вчителів.
Вони замінили нам матерів,
І кожен любов до них свою зберіг.

Школа – дім,де вирує дитинство,
Де проходить наша юність.
Школа – наше головне багатство,
І нам її ніщо не замінить.

Ми подякувати повинні вчителям,
Що труднощі допомагали долати,
Що завжди поради давали своїм учням,
Нам вас,Вчителі,ніколи не забути.

Ви усіх нас любите,
Усього нас навчаєте.
Ми перед вами дуже завинили,
Ви нам усе пробачте.

Не раз змушували вас плакати,
Сльози бриніли у ваших очах,
Шкільне подвір’я буде нас чекати,
Коли ми розійдемося по світах.