Матерям що закордоном

Мира Лис
У кожної дитина є мати,
Вона може їй все довіряти.
Ненька уміє берегти таємниці,
Які тривожать дитяче серденько.

Вона потішить,розрадить,
Захистить, приласкає,
Уміє надію в дитину вселити,
Не дозволить їй плакати.

Зможе через море перелетіти
Коли на допомогу покличу.
Найважчі гори звернути зможе,
Щоб лиш ми не затужили.

Нехай для вас щастя в’ється рікою,
Нехай воно не заміниться журбою.
Ми у пам’яті все збережемо,
І негоду від вас відженемо.