Так нiхто не блукав

Евгений Гетьман
Ніхто як ти ще не сміявся,
Цей рідній сміх...
...Я хочу бути з ним .

Ніхто-ніхто так не торкався,
Відкрила ти... усі мої чуття.
А я таки й не сумнівався,
Що у цьому є мій сенс буття.

Ще ніхто не дивився як ти,
Ніхто так не радував глаз.
Ще не бУло такої як ти -
Найдорожчий зелений алмаз.

Так ніхто не блукав
В моїх снах, як блукаєш в них ти.
Я тебе там гукав,
Але зАвжди в цих снах є смак глухоти.


Е.Г.