Спогади д вчини в ра у краще майбутн!

Мира Лис
Про що так частенько
Думає молоде дівча?
Проте що тривожить серденько,
Що горить на столі свіча.

Вона любить дивитись
На палаючий вогонь.
Колись вона захоплювалася
І відчувала дотик чоловічих долонь.

Це - долоні коханої людини,
Який покинув її заради іншої.
Чому сльози у тебе бриніли
Коли ви розлучалися назавжди.

Будь впевнена. Він повернеться.
Знову захоче почути від тебе « ТИ МІЙ!»
Він навіки залишиться
Єдиним у твоєму серці.

Він – твоє перше кохання,
(кохання  на усе життя).
Ти не можеш його забути,
І тим більше – ненавидіти.

Ненавидіти за його вчинки,
За слова, що він говорив.
Так хочеться відчути дотик руки
Який би тебе заспокоїв.

Заспокоїв і пригорнув до себе,
До свого мужнього плеча.
Він більше тебе не покине,
І все погане спалить свіча.

Ви все рівно будете разом,
І все погане забудеться.
Все засне зимовим сном,
Мрії всі здійсняться.

Проте потрібно вірити у краще,
Про погане не думати.
Минуле не потрібно ворошити,
Бо його і так не змінити.

Там залишилися біль і сльози,
Які розбили навпіл душу.
Все погане заберуть літні грози
І він тобі подарить білі рози….