Хороший футбол вернулся в Украину. укр. язык

Пётр Лавренчук
 Гарний футбол повернувся в Україну.

Гарний футбол повернувся в Україну,-
Фоменко та збірна нас преконали.
Переможна гра потрібна в лиху годину:
"Оле!Оле!Оле"- у Львові закричали.

Стадіон "Лівів",-"фартовий", це беззаперечно,
Та ще, коли на ньому посміхається Порошенко,
За перемогу подякувати всім доречно,
Коноплянка, своє військо,- веде хорошенько.

Намір на Евро-2016, став не такий примарний,
Укаїнські лицарі, довго не мудрили,
Словенцям голи "Ярмола" та Селезньов "поклали",-
Тільки б наступну гру вирішальну не провалили.

Перемогою футболісти країну обєднали,
Нам посміхнулась фортуна та зорі,
Вважаємо,що квиток на Евро вже придбали,-
Тільки "закомпосувати" треба, в Меріборі.

Футбол стає символом  нашої України,
Тільки перемоги вертають нам всім надію,
В побажаннях успіху збірній ми єдині,-
ДЯКУЄМО ЗА НОВУ, ПЕРЕМОЖНУ МРІЮ.