я рассыпаюсь

Маха Иванова
ponderingcomplications...

Well mama
I said I’d be sober

but I’m seven glasses down
and an eighth is rising to my lips,

I’m remembering everything
but it doesn’t hurt,
I am unaffected by my tragedies.

Mama I lost her,
and it’s just a statement
it doesn’t devour me whole

but it still gnaws at my soul.

Eight glasses down
and maybe I’m an amputee,
a ghost limb tearing at my joints.

I haunt the past
just to disturb the peace,
time holds no weight on me
when I Iinger in its shadows.

I feel nothing, mama,
except each of my memories.

But I am tearing myself to pieces
so that there is nothing left to ache,
I said I’d be sober but I’ll do what it takes

to just keep the pain from my skin,
I fall apart just to come together again.

mahaivanova...


Да мама

я сказал, что завязал,

но уже выпито 7 стаканов

и восьмой уже у моих губ.

Я помню все,

но я не переживаю -

это не трагедия для меня.

Мама я потерял ее,

но это просто констатация,

это не трогает меня,

но по прежнему гложет мою душу.

Я выпил восемь стаканов,

и я как будто без ног,

и чертов алкоголь

не управляет моими суставами.

Я преследовал прошлое

и разрушил этот мир.

Время не видит меня,

когда я прячусь в его тени

я ничего не чувствую, мама,

кроме своих воспоминаний.

но я разрываю себя на куски,

потому что на мне не осталось живого места.

Я сказал, что завязал, но делаю то,

что заставляет меня сдерживать мою боль.

Я рассыпаюсь, чтобы снова склеиться.