Жанчыны чорным адзенне

Дарья Шинкевич
Жанчыны ў чорным адзенне
Прыйшлі на вячэру адну
Спытала я гэтых дзяўчынак:
“У чорным адзенне чаму?
Вам сумна, альбо нейкі траур?”
(Магчыма,не ведаю што)
Жанчыны гавораць з адчаю:
“Нам чорны прыкрые бачок”.
Жаданне прыкрыць нешта збоку
Зрабіло вячэру такой:
Прыгажосць-страшэйшы моц,
А ў чорным не ёсць прыгажосць!