Блискавицi серця LXIV, по-кручена

Юрий Лазирко
1.

яка любов
таке і щастя
він вже зайшов
цвях у зап’ястя

збігає з рук
яса червона
усівся крук
хреста корона

навіщо стих
Бог знає звісно
цей золотих
душ перевізник

2.

птах крила склав
бо небу важко
без сліз й тепла
як дну без пляшки

в його очах
світ помилився
в простих речах
кульгати вчився

3.

чого тобі
посланце-круче
і біль і бій
живі-живучі

невже пора
звільнити тіло
від мантри трав
що шепотіли

4.

всіх пір пора
до тла сьогодні
згора зоря
сльоза Господня

душа з легень
готує втечу
кремезний день
та кволі плечі

5.

у серце спис
любове лийся
синочку спи
світи зійшлися

вони в тобі
я за світами
по ранах збіг
як світло в храми

6.

душі ковток
у дзьобі тісно
невже ніхто
зникома дійсність

ще мить мине
уже не мучить
рознось мене
по мантрі круче

7.

такі ковтки
мені світліше
тремтять думки
палають віршем

зорі в рядках
нема де впасти
знайдеться цвях
було б зап’ястя

15 Листопада, 2015