Розкопки

Ольга Марс
Спекотно. Але сьогодні,
В цей тихий, червневий вечір,
Суботній, спокійний. Дивно -
Ледь чутно мовчать кущі.

Цей вечір спада на плечі,
Як ковдра. І зігріває
Немов археолог юний
Розкопки в моїй душі...


14. 06. 2014