За межами

Ольга Марс
У тебе майже 300 друзів
Із соціальної мережі,
Та ТИ вночі сама гуляєш,
Свій сум виводячи за межі.
Вдаєш, що зовсім не бентежить
Тебе твоя сліпа самотність,
І тільки ВІН твій біль полегшить -
ТОЙ, що малює невагомість.
І ця твоя всебічна творчість
Тебе давно вже напрягає,
Але куди втікти від неї
Не знаєш Ти. І ВІН не знає...
ЙОГО, можливо, і немає,
Або ВІН десь поміж світами -
ТОГО, хто знищить цю самотність,
Щоб ВИ гуляли ВДВОХ ночами...


23.05.2014