Молитва

Максим Некрылов
Там за горами гори,
Де лани і кручі.
Там за горами води
І реве ревучий.

Там поля квітучі,
Де цвітуть маки.
І Дніпро могучий,
Ллється у віки.

Там герої наші.
Б'ються за життя,
Там де діва плаче,
За мале дитя.

Там сокол гордий,
Над землею маше,
Крилами свободи.
України нашої.

І станемо за правду
За волю,і віру,
І гордо розправимо,
Соколині крила.

І стануть на коліна,
Вороги всі наші,
І заживему в мирі,
Злагоді,і щасті...

Слава Україні.