Я Вам усiм бажаю щастя!

Виктория Гребенюк Роженкова
Бажаю друзям Всім весни,-
Щоб снились Вам рожеві сни,
Щоб сонечко світило ясно,
Я Вам усім бажаю щастя!

А ще бажаю Всім любові,
Світанки ніжні кольорові
Щоб було в Вас бажання жити
І все навколишнє любити!

У кожний дім добра доволі,
Та чистої, ясної долі,-
Хай стороною йдуть ненастя,-
Я Вам усім бажаю щастя!
15 11 2015 р
Вікторія Р