Не пакуе поки осiнь валiзу

Любовь Постникова
Не пакує поки осінь валізу,
лист останній утішає, гойдає.
Не відкрито ще для осені візу
і бажання від`їжджати немає.

Не прийшла іще пора міжсезоння,
сльози ронить розчарована осінь.
В неї зараз за прогнозом безсоння,
бо немає почуттів і відносин.

Затуманило уже сині очі,
барви осені сьогодні марніють.
І періщить зранку аж до півночі...
Всі про літо і тепло знову мріють.