Вишня

Владимир Олийнык
         

Хто б не був я  вчора у роду
Батьківська хатина всіх зустріне,
Посадив я вишеньку в саду
Солов"їний спів над нею лине.

Хто б не був я вчора у роду
Може було батька не послухав,
Але нині вишенька в саду
Листя розпустила,ніби вуха.

Над ланочком сонця-промінь б"є
Зацвірінькав в стрісі горобченько,
У саду зозуленька кує
Вишня мене кличе, моя ненько.

Вже сьогодні стукне п"ятьдесять
Як прожить без тата і без мами,
Біля них дочурочка і зять
Зберігають всі її без тями.