пиша на български

Данаил-Петров-Досев
без рими
но sa без рими  те  незрими
хралупi още...

кон галопира ta се зъби
бият копитата му w твърд
още хралупi

тук ромите ни  гърци bili
а пък славянcите сабини
e, не съвсем ...

-
от данаил петров досев -националносерсем