Застила в глазах вода

Елена Полищук -Зелинская
Захмарилось небо і задощило,
Застигла спітніло, зів'яла трава.
І серце в душі  отій скам'яніло,
Тай стало  холодне, неначе скала.

Застигла в очах солов'їна  отрута,
Зірвались із уст  предостанні слова.
І криком лелечим  недоспівана пісня
Стікала у бездну, мов  жертовне  життя.