Каждая минута жизни... укр

Злата Боголюбова
Кожна хвилина життя.

Хвилинки плинуть у безмежність без скінченну,
Де в кругообігу циклічнім, кожна мить буденна,
Ми марем мріями в майбутньому, безціннім,
Хоча хвилини, мов пісок, від дії вітру в миті обезцінені.

Життя хлипке і дії наші змінені,
На сенс життя, у доленосній днині, вірами,
Хвилини ллють нам із годинами, надіїї глибами,
Що в змозі решті в решт, здолати стежки долі милої.

І кожна мить, що нам у лоні долею, ще, було подаровано,
Плекайте мрію, вірте в здійснення, живіть надією,
Хвилинки плинуть у безмежність без скінченною,
Де в кругообігу циклічнім, кожна мить буденна є.