Все, що було, зiбралось

Катерина Жебровська
Oleksiy Koval, “H (2xSchwar)”
KUROS NEKOUIAN & OLEKSIY KOVAL, LW44

Все, що було, зібралось –
Хвилі, струни, потоки…
Десь на Землі прощалось.
В Небі притихли кроки…

Зорями загорталось,
Сонцем світило в очі,
В Радості прокидалось,
Скинувши тугу ночі…

Склалось в повітрі, в водах
В легку прозорість дійства…
Десь на чужих порогах
Чистилось від блюзнірства…

12.11.2015, Мюнхен, Німеччина