Двоe? Одне? Багато?

Катерина Жебровська
Kuros Necouian, “exploded drawing #02-2015”
KUROS NEKOUIAN & OLEKSIY KOVAL, LW44

Двоє? Одне? Багато?
Ходить? Стоїть? Біжить?
Будні? А, може, свято?
Стогне? Або мовчить?

Світиться, чи палає?
Вабить або тремтить?
Може, кого шукає?
Може, за мить злетить?

Створене, наче вітер,
В дійсність теплом війне.
Навіть без звуків, літер
У відчуття зросте.

Хто воно? Сутність? Згадка?
Думка, що ожила?
Сила, на слабкість здатна?
Радісний злет Єства?

12.11.2015, Мюнхен, Німеччина