Перший снiг...

Алла Любарец
 Перший сніг
Лапатий , чистий , свіжий ,
Подих незрівнянної зими ,
Падає чаруючи на листя ,
Білими краплинами сльози .
Вітер обіймає міцно місто ,
Листячко кружляє над рікой ...
У снігу калинове намисто ,
Краплі крові - спомин є живой .
Україна - Ненька у скорботі ,
Плаче за синами день і ніч ,
Опинилися у круговороті ,
Хижих задумів
Зі смертю віч - на - віч . -