Цiнуй життя!

Мария Черешнёвская
Цінуй життя! Цінуй все те, що маєш.
Не витрачай свій час намарно.
Говори завжди все те, що відчуваєш,
Як щось робити – ти подумай гарно.

Роби ти те, із чим стаєш щасливий,
Будь з тим, з ким щиро посміхаєшся.
Нехай цей світ мовчазно-гомінливий
Стає добріший, коли ти йому всміхаєшся.

Не думай ти про час,
Чужих думок не слухай.
А той вогонь, що згас
Не запалиш ти ,
Скільки не роздмухуй.

Mary Ch. 13/11/2015