Люди не змiняться

Мария Черешнёвская
Люди не зміняться, чуєш, не зміняться!
В них у кожного своя тут роль.
І ніхто ні від кого не дінеться,
Не відкриє ніколи свій світу пароль.

Людина може надіти лиш маску,
В якій її інші хочуть побачити.
А життя аж зовсім не схоже на казку,
А життя помилки не зможе пробачити.

І варто повірити, рано чи пізно,
Буде знята триклята ця маска.
І кожен під нею побачить вже різне:
Для когось це буде щире обличчя,
Ну а для когось просто гримаска.

Mary Ch. 16/11/2015