зупинка пiсля осенi

Александр Ярошевский
звисли хмари до вижовклих
трав на клумбах вологих;
ліхтарі світять ружами
до зсірілих та вбогих,

що кубляться на розі он,
                гендель їх зігріва;
ні кота на порозі, ні собаки.
                жива
де душа чи тут є чиясь, ні?

листопад закінчивсь у вікні,
тільки тягне настирний ледащо-
календар до зими ще два тижні.

а нащо?