Минуле!

Мира Лис
Ти подарував їй прекрасну ніч,
допоміг згадати важі почуття.
Коли ви були віч - на -віч
вона згадала ваше  щастя!

Згадала усіпалкі зустрічі,
які приносили їй радість.
Згадала кохані КАРІ очі
якими не могла намилуватися.

Згадала твої міцні обійми,
за якими була як за стіною.
Згадала твої солодкі поцілунки,
з якими відчувала себе коханою.

Ти носив її на руках,
дарував їй тепло і ніжність.
Ти був принцом із казок,
і триватиме це вічність.

У цьому вона помилилася,
щастя розбилося немов кришталь.
Багато сліз її пролилося
минуле не вернути, нажаль.