***

Еленушка Жукова
Марить планета замріяна,
Вся запорошена хмарами.
Синя поверхня засіяна
Зорями – білими фарами.

Дійсність крізь сито просочена
Дивними відеокліпами,
Відблисками, смолоскипами,
Світлом об небо відточена.

Під вогняними вітрилами,
Над опроміненим обрієм,
Линуть птахи понад схилами,
Розповідають історії.

Перекликаються з тишею
Відгуки пізньої осені,
І, наче листя, тьмянішають
Між кольорами відносини.

Тижнів триває обчислення,
Стійко справляючи враження.
Різьблення переосмислення,
Час для перезавантаження.