Мерси боку! МИ на футбольном Евро 2016

Пётр Лавренчук
Мерсі боку!Ми на футбольному Евро 2016!

Відкидали вболівальникии в Меріборі:
Файери,пляшки,пітарди та прокльони.
Фани задоволені,-збірній посміхнулись зорі,-
В плей-офф зі Словенією ми чемпіони!

Футбольне свято в Парижі не відбудеться без нас,
Багато разів це право грати"дарували" іншим,
Зараз у нас збірна клас,та тренер клас!
Боже пробач, оскаженілим вболівальникам грішним.

На Евро -2016 чекає запекла безкомпромісна боротьба,
Німці,французи, испанці вміють "ганяти" мяча,
Кого чекають радість та медалі,а кого журба-
Та козаки покажуть вікінгам "обосічного меча".

Яка то радість вітати українську збірну,
Перемога мала,це крок до великої перемоги.
Україна без віз потрапила в футбольну еліту-
У Францію, на Евро-2016-ть ведуть футбольні дороги.