усе, де цифра чотири

Мария Зирко
Вона завжди щось губила —

старі ключі від квартири,
щоденну норму сатири,
слова, влучні, як сокири,
і то крапки, то пунктири,

останні залишки віри,
пам`ять про запахи шкіри,
з далеких стран сувеніри,
усе, де цифра чотири,

опори, орієнтири.