Витаутас Мачернис. Иногда земля бывает

Лайма Дебесюнене
Иногда земля бывает
Вся зарущена как свалка,
Монотонная, пустая,
Не хватает в ней порядка.

Иногда люблю я землю
Как красивый образ Божий,
Где гармонию создали
Поиском любви и действий.

Vytautas Macernis. Kartais zeme man atrodo

Kartais zeme man atrodo
Panasi i lauzu kruva,
Monotoniska, vienoda,
Kur viskas suvirte puva.

Kartais zeme man kaip tyras
Ir darnus dievu paveikslas,
Kur kiekvienas daiktas giria
Ritma, kurianti ir veikslu.