Чому пишу в рш...

Татьяна Земляная
Натхнення не приходить з неба…
Його породжують безмежні почуття
Напевно знаю, що не живу без тебе.
Напевно знаю, що тебе кохаю я…

Чому пишу віші… ти знаєш…
Душа болить… тому я їх пишу…
Бо я кохаю… а ти не кохаєш…
Кохаю… краще ніж.. «люблю…»

Хоча кохання не взаємне…
Хоча кохаю тільки я…
Та я щаслива… бо ти перший…
Хто дав мені ці відчуття…