Чекатиму

Прыйма Юрий
Я в юну осінь полюбив твої очі,
Та душу свою із твоєю пускав...
Знаєш, гуляв би з тобою щоночі,
Міцно тримавши, не відпускав...

Не хочу ставати крапкою в тОбі,
Виростеш, знайдеш одного його...
Я берегтиму твій образ у сОбі,
Ти забувай скоріше частинку могО...

А я не забуду тебе, не забуду,
Твій погляд та голос в серці живе...
Звичайно і далі любитиму, буду,
Твій образ і душу, і кохану тебе...

Ти не журися без мене, благаю,
Все буде добре, обІйму колись...
Не легко нам буде, добре я знаю,
Та душі наші не просто сплелись...

В останнє, мабуть, я кажу - чекаю,
Не знаю коли я побачу тебе...
Ти прийдеш, колись, я відчуваю,
І я поцілую дорослу тебе...

13.01.2015