маем надiю...

Виктор Сурженко
…мрія в задумі про завтра сумна, відгуки вчора залишила нам…
поряд нікого, крім тиші у сні в небі з учора твоїм, як моїм...,
чується лунко сміється пітьма, горнуться хвилі з думками до хмар...
Сонячний постріл з неба упав… маєм надію на завтра і ми…
погляд той Сонця серця підпалив… час сподівання, і Віру в Любов,
дав нам обом врятуватись від зла… тільки б мороз знов серця не обняв…