Рубаи Скажи, зачем весь маскарад?

Амир Аль-Шуара
Объявив всему миру джихад,
Прямиком отправишься в ад 
Не глупи, кинжал свой брось
Скажи, зачем весь маскарад?

Bor olamga aylasang jihod,
Do'zahga voris bo'lursan shu zahot
Kazzob bo'lma,tashla qiliching
Ko'zbo'yamachilikdir ushbu qilmishing